Om Bankkund.se

Bankkund.se är en sida som innehåller artiklar och information om Banklån, Privatlån och andra former av lån.Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att Låna Pengar. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning av pengar för att du skall göra en bättre affär.

>> Ta Banklån med riktigt låg ränta från Citibank

Båtlån


>>    Banklån & Privatlån från 3,25 % ränta, Ansök här för snabbt svar !

Båtlån. Har du alltid drömt om att kunna köra runt i den svenska skärgården i din egen båt och njuta av den svenska sommaren, eller själv pröva på att uppleva Götakanal. Det spelar ingen roll om du är intresserad av en ny eller en begagnad båt, en eka eller en segelbåt. Nu har du möjligheten att uppfylla dina drömmar genom att ansöka om ett båtlån. Ett båtlån är ett lån vars pengar går till köp av en båt och fungerar på samma sätt som ett billån.

Vid köp av en båt har du möjligheten att ansöka om ett båtlån som kan täcka upp till 80 procent av båtens kostnad. Båtlån kan du ansöka om hos din bank, låneinstitut eller hos din båthandlare. Vid köp av båt med båtlån kräver banken att du själv står för en del av kostnaden för att de inte ska behöva stå för hela kostnaden och därigenom också hela risken om det skulle visa sig att du inte kan betala tillbaka lånet. Båtlån är på samma sätt som billån uppbyggda på så sätt att bilen/båten får stå som en säkerhet i lånet och därför gör att du som låntagare får ett bättre låneavtal eftersom att det finns en säkerhet i lånet som garanterar att banken får tillbaka den utlånade summan även om du inte klara av avbetalningarna.

Vad som dock är viktigt att komma ihåg när du är intresserad av att låna pengar till ett båt köp är att du som låntagare bör beräknar hur mycket båtlånet kommer att kosta dig i månaden och om du har råd att betala detta tillsammans med de försäkringar och andra kostnader som kommer i och med att du tar ett båtlån. Glöm inte heller av att undersöka vilket låneinstitut eller bank som ger dig det bästa villkoren på båtlånet. Du bör också komma ihåg att en båt snabbt tappar i värde vilket gör att banker/låneinstitut vill att du betalar tillbaka båtlånet i samma takt som båten faller i värde. Detta för att garantera att de inte förlorar pengar på affären.