Om Bankkund.se

Bankkund.se är en sida som innehåller artiklar och information om Banklån, Privatlån och andra former av lån.Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att Låna Pengar. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning av pengar för att du skall göra en bättre affär.

>> Ta Banklån med riktigt låg ränta från Citibank

Lån 3000


>>    Banklån & Privatlån från 3,25 % ränta, Ansök här för snabbt svar !

Lån 3000. Att låna mindre summor pengar kan du nu mera göra på många fler olika sätt än att gå till din närmaste bank. Denna form av lån på summor mellan 0-3000 kronor kan också kallas snabblån. Det är lån du kan använda dig av när du har ett tillfälligt behov av extra pengar och som du kan låna på ett snabbt och smidigt sätt.

>> SNABBLÅN & SMSLÅN genom Folkia, Klicka här !!

Dessa lån kan du få genom telefon lån, mobil lån, SMS-lån samt via Internet lån. Lånen kräver ingen form av säkerhet och kostar ofta endast en engångsavgift som varierar i storlek beroende på hur stor summa du vill låna. Låneavgiften eller uppläggningsavgiften är högre än vid andra låneformer men du betalar dock inte någon ränta. Hela lånet betalas tillbaka vid ett och samma tillfälle vid lånetidens slut som ofta är 30 dagar efter att du fått lånet beviljat.

SMS-lån är en låneform som har blivit mycket vanlig och är ett lån som är lätt och smidig, samt ofta går fort att få beviljat. Att låna pengar via SMS går till på så sätt att lånetagare skickar ett SMS till långivaren och får sedan vidare information om hur de ska fortsätta. Lånetagarens kredit kontrolleras och om lånet godkänns kan pengarna finnas på lånetagarens konto inom 15 minuter. SMS-lån ska oftast vara tillbaka betalade inom 30 dagar och då ska hela summan betalas tillbaka på en gång. Vid lån via SMS finns inga krav på att lånetagaren inte har betalningsanmärkningar, men är lättare att få lånet beviljade om så inte är fallet.

Microlån är en annan låneform som du som lånetagare kan använda dig av när du är i behov av en mindre summa pengar (3000-5000 kr) som betalas ut direkt till det utvalda kontot. Låneansökan går fort och sker oftast via telefon eller Internet och så fort lånet beviljas betalas pengarna ut. Återbetalningen sker på samma sätt som vid SMS- lån och lånetiden är 30 dagar, lånet är räntefritt men en avgift tas dock ut, och den avgiften kan variera mellan 300-600 kronor beroende på vilket låneinstitut du valt att låna från och hur stor summa du lånar.