Om Bankkund.se

Bankkund.se är en sida som innehåller artiklar och information om Banklån, Privatlån och andra former av lån.Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att Låna Pengar. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning av pengar för att du skall göra en bättre affär.

>> Ta Banklån med riktigt låg ränta från Citibank

Lånelöfte


>>    Banklån & Privatlån från 3,25 % ränta, Ansök här för snabbt svar !

Lånelöfte. När du bestämt dig för att byta bostad eller kanske köpa ny bil kan du kontakta din bank om att få ett lånelöfte. Ett lånelöfte är ett löfte om hur mycket pengar banken är villig att lån ut till dig. Ett lånelöfte kan ge dig ett stort försprång i jaken på det nya huset eller den nya bilen för du vet då hur mycket pengar du har att röra dig med och inom vilken prisklass du ska söka, samt att säljarna vet att du är genuint intresserad och har finansieringen klar.

Ett lånelöfte är lätt att få prövat och genomförs av banken eller låneinstitutet. När du ansöker om ett lånelöfte gör långivaren en snabb kreditprövning och bedömer din säkerhet och betalningsförmåga. Banken ger sedan besked om hur mycket pengar du får lov att låna, med den nya bostaden, bilen eller din inkomst som säkerhet.

Tillgången till ett lånelöfte kommer också att ge dig den stora möjligheten att snabbare kunna skriva på ett köpekontrakt och agera mer beslutsamt runt dina köp, för du vet redan om hur mycket pengar du har till ditt förfogande. Den information som lånelöftet innehåller ger dig ett försprång framför andra köpare, för det är ju bara en fråga om tid innan någon annan kommer och köper bostaden eller bilen som du är intresserad av.

Ett lånelöfte är en tjänst som banken/låneinstitutet står för och är helt kostnadsfritt.

Vid köp av bil av professionella handlare har du som köpare möjlighet att ansöka om lånelöfte, eller som de även kallas bilkredit. Hur krediten eller lånelöftet ser ut varierar mellan olika handlare och den vara/bil du väljer att köpa, detta beror bland annat på hur snabbt varan minskar i värde vilket påverkar avbetalningstiden.

Fördelen med köpekredit/ bilkredit är att du får möjlighet att förhandla med säljaren utifrån den summa pengar du har fått tillgång till via lånelöftet. Du är heller inte bunden till något speciellt märke på bilen utan kan själv fritt välja. Bilen kommer också att fungera som säkerheten för lånet.