Om Bankkund.se

Bankkund.se är en sida som innehåller artiklar och information om Banklån, Privatlån och andra former av lån.Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att Låna Pengar. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning av pengar för att du skall göra en bättre affär.

>> Ta Banklån med riktigt låg ränta från Citibank

Problem att låna pengar


>>    Banklån & Privatlån från 3,25 % ränta, Ansök här för snabbt svar !

Problem att låna pengar. Har du problem att låna pengar, kanske har du betalningsanmärkningar, är arbetslös eller skulder sen tidigare. Det finns fortfarande möjligheter för dig att låna pengar och företag som är villiga att låna ut. När man har problem att låna pengar är det alltid enklare att få möjlighet att låna när du har någon form av säkerhet, borgensman eller bostad.

>> SNABBLÅN & SMSLÅN genom Folkia, Klicka här !!

Kanske har du länge drömt om det där egna huset och kan vara en bolån av de låneformer som är lättast för dig att få beviljat fastän att du har problem med att få låna pengar. Att bolån är den enklaste formen av lån som du kan få beviljat beror på att just detta lån har en trygghet för långivaren i form av att den bostad du köper kan fungera som säkerhet eller pant för de lånade pengarna. Banken har då en garanti för att de kommer att få tillbaka den utlånade summan antingen genom dina avbetalningar eller att de tar huset och säljer det för att få in pengarna om du inte klarar av att betala tillbaka..

En annan möjlighet för dig med problem att låna pengar är att du kan ordnar en borgensman. En borgenär är en person somt skriver på lånekontraktet tillsammans med dig och därigenom lovar att ta på sig ansvaret för att betala tillbaka pengarna till banken/låneinstitutet om du inte klarar av att göra det på egen hand. Genom att ordna en borgensman blir du i bankens ögon inte ett lika osäkert kort, utan de vet nu att borgensmannen, som inte får ha betalningsanmärkningar eller problematisk privatekonomi, garanterar att pengarna kommer att betalas tillbaka.

Dessa två olika former av säkerhet gör det möjligt för dig att låna pengar på ett tryggt och för banken säkert sätt. Detta gör i sin tur att du inte behöver betala onödiga avgifter eller förhöjd avbetalningstakt för att banken känner sig osäker på om du har förmågan att betala tillbaka lånet.

Har du inte möjlighet att ordna en bostad som säkerhet vid ett lån, eller en borgensman finns det ändå möjligheter för dig att låna pengar. Detta finns idag flertalet låneinstitut som är beredd att låna ut pengar till dig med betalningsanmärkningar, men du får då vara beredd på att du först måste genomgå en noggrann undersökning av dina betalningsmöjligheter och att du kan få betala av lånet i en snabbare takt och med högre räntomkostnader för att banken/låneinstitutet ska känna att de vill låna ut pengarna till dig, detta eftersom de måste ta större risker när de lånar ut pengar till dig än till andra personer med olika former av säkerhet.

Det svåraste lånet att få när man har betalningsanmärkningar, inte har något arbetet eller är nyinflyttad i Sverige är lån utan någon form av säkerhet (blanco lån). Detta är lån som beviljas enbart på din förmåga att kunna betala tillbaka lånet utifrån den inkomst du har. För att få möjlighet till dessa låneformer måste du vara bered på att du får mycket mindre fördelaktiga låneformer än andra låntagare. Det kan vara så att du måste betala högre ränta än vad du skulle ha gjort om du haft borgensman eller annan form av säkerhet. Lika så kan du bli tvungen att betala tillbaka lånet fortare. Allt detta resulterar ofta i en högre total och månadskostnad än vid lån med säkerhet.

En form av lån som är lättare att få fastän du har betalningsanmärkningar eller saknar säkerhet är mikrolån, SMS-lån eller telefonlån. Dessa lån är dock enbart på mindre summor som alltid måste betalas tillbaka inom 30 dagar och har en högre omkostnad än andra lån, detta till trots att de är räntefria. Lånet kostar en engångssumma som varierar i storlek beroende på låneinstitut och summan du väljer att låna. Information om dessa lån finner du på de olika låneinstitutens hemsidor.