Om Bankkund.se

Bankkund.se är en sida som innehåller artiklar och information om Banklån, Privatlån och andra former av lån.Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att Låna Pengar. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning av pengar för att du skall göra en bättre affär.

>> Ta Banklån med riktigt låg ränta från Citibank

Snabblån


>>    Banklån & Privatlån från 3,25 % ränta, Ansök här för snabbt svar !

Snabblån. Är du i behov av lite snabba pengar, kanske har lönen inte riktigt räckt så långt som du planerat, eller har det dykt upp lite oväntade utgifter? Då har du en mängd olika sätt att låna pengar snabbt och enkelt.

>> SNABBLÅN & SMSLÅN genom Folkia, Klicka här !!

Detta kan du göra genom att använda dig av snabblån, SMS-lån, mobillån, mikrolån eller via telefonlån. Förr kunde lån ta flera dagar att få godkända och krävde minst en eller flera turer till banken. Idag kan du som snabbt behöver pengar ordna ett lån utan att ens behöva lämna ditt eget hem, utan en ansökan kan snabbt fyllas i och lämnas in via ett par knapptryckningar på mobil telefonen eller tangentbordet.

När du behöver ett snabblån kan SMS-lån, eller mobillån som det också kallas, vara ett bra alternativ och dessa lån kan du ansöka om både via din mobiltelefon eller via låneinstitutet hemsida. Summan som du kan låna via dessa lån är ca 1000-3000 kronor. Eftersom att låneansökan lämnas in elektroniskt går själva ansökan fort och så även handläggningen av lånet. Vissa låneinstitut har till och med specialiserat sig på att så fort som möjligt kunna behandla ansökningarna och ge svar inom några minuter. För att få låna pengar snabbt via SMS-lån krävs det oftast att du är minst 20 år och har varit svensk medborgare i ett par år. Vad gäller betalningsanmärkningar kan detta variera mellan olika låneinstitut. Vissa är inte villiga att låna till personer med betalningsanmärkningar medan andra gör det. Kostnaderna för ett snabbt mobillån kan variera mellan låneinstituteten men är ofta en fast uppläggningsavgift som stiger i och med att lånesumman ökar och ligger på mellan 200-600 kronor.

En annan form av lån som går snabbt att ansöka om och få godkända är mikrolån. Mikrolån är en tjänst som både banker och låneinstitut tillhandla håller via internet. Detta är lån på mindre summor pengar i storleken av 1000-3000 kronor. Låneblanketten för snabblån finns direkt på nätet och fylls i snabbt och enkelt. Mikrolån är en låneform som är skapat för att gå snabbt att ansöka om och godkännas lika fort. Denna snabba låneform är ofta räntefritt och bekostas på samma sätt som SMS-lånen via en uppläggningsavgift. Lånet ska betalas vid slutet av låneperioden som nästan alltid är 30 dagar. Vid ansökan om dessa snabblån genomför många av låneinstituten och bankerna en kreditkontroll av låntagaren innan lånet beviljas, detta för att undersöka din förmåga att betala tillbaka lånet vid lånetidens slut.

Vad som dock är viktigt att komma ihåg när man vill ansök om snabba lån är att man ska undersöka vilka olika låneinstitut man har att välja på. Detta för att hitta det snabblån som har de bästa villkoren, som kan variera kraftigt mellan olika långivare. Är man i behov av snabba pengar får du som låntagare dock vara beredd på at du kan få betala en högre kostnad för lånet. Detta eftersom att låneinstituten ofta tar högre avgifter för att tillhanda hålla de tjänster som gör att de kan behandla din låneansökan fortare än normalt. Lika så är kostnaden också höge eftersom att långivaren ofta tar större risker när de snabbt godkänner lån och därför inte kan alltid kan garantera att de får tillbaka den utlånade summan. Men det är ju dock så att du genom de lite högre avgifterna snabbt får din låneansöka behandlad och så snabbt som 15 minuter efter att lånet godkänts får tillgång till den summa du.

Det finns också låneinstitut på internet som kan låna ut större summer än 5000 kronor genom ett snabblån på ett mycket enkelt sätt. Men du får dock räkna med att ju större summor du väljer att låna desto längre tid vill långivaren ha för att kontrollera din privatekonomi och din möjlighet att betala tillbaka snabblånet. Detta eftersom att de genom den högre lånesumman måste ta ett större ansvar och tar en större risk än vid andra lån.